Avaliações de Eetcafe Sakara Lunteren

Avaliações recentes

4.0
Koen Bakker
22 janeiro 2023

We zat in topmark de schelleberg en hadden afgesproken bij ingang vh park. Precies op tijd en heerlijk gegeten. Top.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Stefan
19 janeiro 2023

Het eten was echt niet lekker. Zonde van het geld

Jon Macco
16 janeiro 2023
Brouwer
8 janeiro 2023

Heerlijk en super snel bezorgd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Nath
4 janeiro 2023

De bezorger was erg vriendelijk, bestelling was wat laat maar nog niet dramatisch. Wel was de kwaliteit van de doner schotel drama. Leek wel opgewarmd eten, slappe friet en de aangevinkte WEL salade is een geen salade geworden.. Mijn verbeterpunt zou zijn de kwaliteit net zo goed maken als de vriendelijke bezorger die er al is.

E
4 janeiro 2023
Alice
29 dezembro 2022

Er zou gratis saus bij zitten maar die zijn ze dus vergeten.

Milly Cruiming
12 dezembro 2022

Altijd goed en lekker eten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Dik
4 dezembro 2022
Henk
3 dezembro 2022

De spareribs waren heerlijk....

kj
27 novembro 2022
SL
20 novembro 2022

Heerlijke kapsalon met kreukelfriet!

Ad.barendregt.57@gmail.com
18 novembro 2022

Gewoon goed

Anoniem
13 novembro 2022
Reevy Dalebout
12 novembro 2022

Snelle bezorging en de heerlijkste spareribs

Chantal
12 novembro 2022

Helaas kwam het eten 40 minuten later dan aangegeven.

N. Jongeneel
30 outubro 2022

Heerlijke pizza's, en tot aan het vakantiehuisje gebracht! Geweldige service!

Jesse
23 outubro 2022

Heerlijk gegeten en het was mooi optijd klaar

Rachel
23 outubro 2022

Was snel bezorgd. Eerder dan het had moeten zijn. Pizza in eerste instantie niets op aan te merken. De kapsalon shoarma erg droog en de döner leek wel of het uit de diepvries kwam en weer op gebakken was. Nu de volgende ochtend iedereen ziek…. Diarree en overgeven!! Voortaan lekker ergens anders bestellen, ga me niet vrijwillig ziek laten worden door mensen die geen eten kunnen klaar maken.

Gerard
22 outubro 2022

Heerlijk gegeten

Macco
16 outubro 2022

Geweldig! Alles!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

J
12 outubro 2022

Was heerlijk

T
9 outubro 2022
Keizer
6 outubro 2022

Top

Chantal
28 setembro 2022

Heerlijk gegeten en perfect op tijd bezorgd.

Reevy Dalebout
4 setembro 2022

Heerlijke spareribs gegeten! Het was heel snel klaar. De bezorger was alleraardigst!

C Bochane
30 agosto 2022

Turks brood was zwart geblakerd verbrand en op de döner gelegd hierdoor smaakte het vlees ook verbrand! Het extra bestelde Turks brood dito bij de shoarma ook aan 1 kant zwart geblakerd (heb foto's) Voorts zat de extra bestelde sambal saus er ook niet bij. Heb gebeld en kon een nieuw broodje döner krijgen maar hoefde al niet meer had al gegeten en gedronken.... Er is een gratis broodje döner toegezegd als ik de volgende keer bestel. Hoop dan maar dat ze dit niet vergeten en opgeschreven hebben!

-
14 agosto 2022

Lekkere pizza's, goede bezorging.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Max
14 agosto 2022

Verkeerde pizza gekregen

Stan Steenwijk
4 agosto 2022

Lekker en goed.

Toppie
3 agosto 2022

Netjes bezorgd en lekker!

Adrie
1 agosto 2022
Martine
1 agosto 2022
Jeroen
25 julho 2022

Heerlijke pizza's en op tijd bezorgd!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Milly Cruiming
23 julho 2022

Heerlijk gegeten voor herhaling vatbaar

Anoniem
21 julho 2022

Was half koud en patat was amper gaar

Evelien groeneveld
20 julho 2022
Jan
3 julho 2022

Binnen de toegezegde tijd bezorgd. Smaakte heerlijk. Alleen de knoflooksaus zal er niet bij. Jammer.

Van voorthuizen
2 julho 2022

Het was weer super snel en op tijd geleverd! En het was weer heerlijk genieten van dit lekkere eten! Echt super top!

Stan Steenwijk
28 junho 2022

Normalite bestel ik hier wel vaker. Helaas deed ik vandaag een bestelling minimaal een half uur voor sluiting. Die betaald is en nooit aankwam. Nu hopen of ze morgen terug bellen voor een oplossing.

Justin
20 junho 2022

Schandalig heb een bestelling gedaan komen gewoon niet op dagen en telefoon word niet opgenomen

Robin
19 junho 2022

Super lekker gegeten!

A. Van Voorthuizen
17 junho 2022

Ik ben en blijf tevreden over het eten en de bezorging! Echt netjes en top geregeld! En gedaan! Super blij mee!

Van voorthuizen
8 junho 2022

Ik vind het een super service! en het eten blijft uitstekend goed en lekker! Raad ik zeker aan voor andere! Goede kwaliteit goede service en hartelijk vriendelijke bezorging! Echt een top zaak!!

Linda Veldhuizen
21 maio 2022

Menu werd netjes op tijd bezorgd, alles zat erbij en eten was lekker!

NF
5 maio 2022

De bezorger was mooi op tijd en heel vriendelijk. De Calzone was heerlijk. Goed van smaak. De pizza's waren wel prima. De patat was helaas taai en afgekoeld.

Brigitte
1 maio 2022

Snelle levering en heerlijk!

Marcha
28 abril 2022

Was heerlijk!

Janienke Wagensveld
27 abril 2022

Ondanks de drukte toch op tijd bezorgd

Suzanne Belksma
17 abril 2022

Top! Op tijd, en heerlijk gegeten!

Wim
10 abril 2022
Henri
2 abril 2022

Alles was super lekker en de spare ribs echt veel. Kon niet beter echt een aanrader

Guido
1 abril 2022
Jacco
22 março 2022

Wat kan ik zeggen over een bestelling die meer dan een uur te laat bezorgd wordt. Na een half uur gebeld. Sorry wordt binnen een paar minuten bezorgd? Niet dus . Hier wordt niet meer besteld

Rensink
19 março 2022
Henri
17 março 2022

Was helemaal top geregeld en echt lekker en veel. Zeker voor herhaling vatbaar

M
13 março 2022

Pizza was vergeten maar werd binnen kwartier gebracht.

Janvanlagen
4 março 2022
Dick
25 fevereiro 2022

Heerlijke pizza's en op tijd klaar!

Janet Bos
20 fevereiro 2022

Goede en vriendelijke bezorging En lekker eten .

Wendy
13 fevereiro 2022

Snel bezorgd. Heerlijk gegeten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Rico
13 fevereiro 2022
Dalebout
7 fevereiro 2022

Heerlijke spareribs. Niet vaak zo lekker gegeten.

M
6 fevereiro 2022

Lekker eten en keurig op tijd bezorgd, kortom dik tevreden.

Arie de Rooij
6 fevereiro 2022

Porties waren klein i.v.m wat je er voor betaald. Volgende keer bestellen we bij de concurrentie.

Patricia
31 janeiro 2022

Snelle service Eten goed warm Grote porties.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Henk
30 janeiro 2022

Kapsalon kip besteld slaat echt nergens op klein bodempje heb het maar gezien als voorgerecht heel erg slecht nooit meer

Rudi
23 janeiro 2022

Heerlijk eten, beetje slappe friet, maar dat laatste zie je eigenlijk bij heel veel thuisbezorgd producten. Shoarma en pizza zijn heerlijk van smaak, goed van kwaliteit!!! De bezorging is conform de afspraak.

Marco
22 janeiro 2022

Lekker alleen ook salade erbij besteld maar niets zat erbij . De volgende keer wel hopen wij

H. Van As
19 janeiro 2022
Vd Pol
30 dezembro 2021

Prima kapsalon, voor ons zou portie wat groter mogen en

M
26 dezembro 2021

Lekker eten Snelle bezorging

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Olly
26 dezembro 2021

Heerlijk en optijd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Keizer
18 dezembro 2021

Alles was naar wens mooi op tijd zoals aangegeven. Pizza's waren heerlijk. Zou graag willen dat Pizzadag weer terug komt.

Edu
17 dezembro 2021

Was super lekker alleen waren ze de knoflook saus vergeten

Beukhof
11 dezembro 2021

Super

Bart
27 novembro 2021
Ing
26 novembro 2021

Smaak was prima. Netjes op tijd bezorgd. Enkel was er pizza sakara speciaal 2 x besteld a €12,00. Extra kipfilet a €3,00 en Extra salami a €1,50. Totaal dus €24 aan pizza , €6 aan extra kipfilet, € 3 aan salami een totaal van €33,00. Maar IPV dat op beiden pizza's de kipfilet zat zoals betaald en de salami zat op de ene kipfilet en de ander salami. Zou dus aandachtspunt zijn of voor beiden de extra's zijn betaald want nu betaal je €4,50 aan extra producten wat we niet op zat. Geen probleem voor x maar wel een aandachtspunt om een bestelling online goed te bekijken aan hand van betaalde bedrag / extra maar goed kan gebeuren en ze waren verder prima 🍕

Lunteraan Robert
25 novembro 2021

Bedankt voor de mogelijkheid om te beoordelen, want ik moet me toch beklagen.... Onderkant Durum Doner verbrand, gewoon zwart, weg kunnen gooien. Extra Ananas besteld op Pizza Hawaii, welgeteld 7 stukjes lagen erop, betaal je 1,50 extra voor.... Ik ben verre van tevreden en dit was dan ook de laatste bestelling, sorry maar echt heel slecht bevallen!

Marion
24 novembro 2021
Gerard
14 novembro 2021

Exact op de beloofde tijd bezorgd en prima prijs/kwaliteit verhouding. Lekker gegeten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

PH
5 novembro 2021

Super lekker eten en vlot bezorgd. Dat alles tegen een prima prijs!

Marianne
4 novembro 2021

Super lekkere pizza en calzone gegeten allemaal toppie👍👍

Gerard Brouwer
1 novembro 2021

Het eten was bijna koud, heel jammer.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Peter
23 outubro 2021

Super snelle levering

van brummelen
18 outubro 2021

We hebben weer lekker gegeten . volgende keer gewoon weer bij jullie bestellen toppie

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anoniem
15 outubro 2021
Sohilait
14 outubro 2021

Vandaag bestelde ik online 2 x Kapsalon Kip(€8,00 p.p)met extra saus. Nadat de bestelling binnen is gekomen,heb ik het open gemaakt en keek ik verbaasd naar mijn schaal met een bodempje Kapsalon Kip....Echt letterlijk een bodempje met paar frietjes,stukjes kip en kaas... Heb meteen Sakara opgebeld een klacht ingediend met als feedback dat dit ECHT schandalig is wat ik voor mijn geld voor Kapsalon Kip heb gekregen. Ik vertelde aan de meneer die ik aan de telefoon had dat ik in het verleden Kapsalon Kip bij Sakara een Kapsalon Kip met extra saus bestelde en veel meer kreeg dan wat ik deze avond is besteld via thuisbezorgd. Ik vindt heel erg schandalig,als ik ergens anders Kapsalon Kip bestel krijg ik meer(normaal) eten voor dat bedrag van €8,00,dan wat ik nu heb,Ik ga niet meer bij jullie eten bestellen!" Baalde er wel van,want het smaakte wel lekker!

Thomassen
2 outubro 2021

Goede site, goede bezorging, keurig op tijd en lekker eten

Marco
29 setembro 2021

Lekker en op tijd . Ga zo door

Henrike
29 setembro 2021

Heerlijke kapsalons, netjes verpakt en fijn thuisbezorgd.

Elly Budding
10 setembro 2021

Wat er vandaag in jullie keuken is gebeurd weet ik niet maar het was echt niet lekker dit keer. Patat leek wel gewoon gekookt ipv gebakken en alle 3 de kapsalons hadden geen kaas erop. Grote stukken wortel erin. Tegenvaller. Werd wel op tijd bezorgd maar duurt even voordat ik weer bestel. Jammer de vorige keren was het zo lekker...

Brouwer
8 setembro 2021

vieze halfgare pizza. leek wel kots wat er op zat. bah. zou om 19.45 worden bezorgd, staan ze om 19.05 al voor de deur. veel te vroeg. dus dit was de laatste keer.

Bob
30 agosto 2021

Te dunne bodem, licht aangebrand. Weinig beleg en de extra (betaalde) topping was er niet op gedaan. Nabellen kon niet want er werd niet opgepakt, telefoon ging over op de vm.

Borgers
30 agosto 2021

3 sausjes te weinig gekregen waarvan 2 wel extra voor betaald was. Bij beide maaltijden salade besteld, op de 1 zat niks en op de ander alleen een beetje sla.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Lunteren
29 agosto 2021
Janvanlagen
21 agosto 2021

Makkelijk bestellen en op het aangegeven Tijdstip bezorgd, toppie!!!

Brouwer
8 agosto 2021

Weer heerlijk! Thx

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ingeborg
5 agosto 2021

Heerlijk gegeten! De ossenhaaspuntjes met veel groenten waren lekker maar ook de pizza's waren goed. Online bestellen ging eenvoudig en precies op tijd en zeer warm geleverd! Voor herhaling vatbaar.

A. Van voorthuizen
1 agosto 2021

Heerlijk eten! Goede service fijn personeel en echt om Aan te raden naar andere mensen/ gasten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Theo
30 julho 2021

Online een pizza besteld, maar was nog niet helemaal klaar op het afgesproken tijdstip bij afhalen. De pizza smaakte goed, lekker knapperig randje.

Martijn
25 julho 2021

Erg lekkere spareribs maar de shoarma viel tegen. Shoarma was volgens mij opgewarmd en niet rechtstreeks van de rol. Daardoor zacht en een voor mij wat vreemde smaak.

Klomp
22 julho 2021

Heerlijk en snel bezorgd👍🏻

Niels
19 julho 2021

Heerlijke traditionele pizza’s gegeten

Simone
19 julho 2021

Er zaten geen pitabroodjes bij. 2x gebeld, na 5 kwartier de broodjes, pizza en eten koud. Jammer. Andere keren zo tevreden.

Tuijnman
18 julho 2021

De pizza was heerlijk, de patat was slap, de sjasliek leek wel 3 dagen geleden opnieuw opgewarmd zo droog met harde randen........meteen weggegooit.... Bezorging 15 minuten te laat.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

J.Hol
18 julho 2021

Op te afgesproken tijd bezorgd. Was erg lekker!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Arie
17 julho 2021
Gert
8 julho 2021

Ik kreeg pizza ipv spagh7

Anoniem
8 julho 2021

Had 2 turkse pizza donner bestelt zonder groente en 1 zonder. Kreeg 2 met groente en 1 zonder. Ze hadden harde randen en waren slap ertussen Blijkbaar waren ze te vroeg klaargemaakt

Brouwer
4 julho 2021

Altijd heerlijk!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

jgh
3 julho 2021

Gelukkig was het vlees goed, bij de pizza was de extra salami ver te zoeken en de salade bij de durum had best wat meer mogen zijn

Anoniem
27 junho 2021
Patricia Rueck
27 junho 2021

De pizza’s zijn echt heerlijk maar vandaag voor de 2e keer duidelijk aangegeven bij de bestelling wat we precies willen en niet alles was zoals gewenst. Ondanks dat wel goed gegeten maar het is wel jammer. Wij staan op de camping in Lunteren, De bezorging is helaas ook voor de 2e keer zeer uitgelopen. Volgende keer zullen we proberen dat ze bellen als ze bij de camping zijn, ik geef het nog we een kans want het eten is wel echt lekker.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Gideon
20 junho 2021
Keizer
5 junho 2021

Heerlijk pizza en broodje shoarma. Ik raad Sakara zeker aan om eten te bestellen.

Maria
30 maio 2021

Heerlijke pizza’s! Sakara was bereid onze bestelling midden in de nacht naar onze afgelegen bestemming te brengen. Zeker een aanrader!

Mike
20 maio 2021

Beste pizza in de omgeving!

A. Van voorthuizen
15 maio 2021

Ik vind de service uitstekend en het eten was snel geleverd En ontzettend lekker! Echt een aanrader voor iedereen zowel aan huis als bij het gezellige restaurant ook een fijne rustige sfeer daar! Heerlijk!👍🏾

Robert
9 maio 2021

Zoals altijd lekker gegeten voor een eerlijke prijs en een glimlach cadeau

Wim
8 maio 2021

Spare Ribs. Niet lekker. Taai met harde stukken vet

Dick
5 maio 2021

Goed belegde pizza’s

Henny van Veldhuisen
28 abril 2021

De pizza's waren heerlijk, maar helaas zaten er in de Feta salade geen olijven.

Peter
26 abril 2021

lekker en ruime porties. was nog goed warm bij bezorging.

Brouwer
11 abril 2021
Els van Willigen
4 abril 2021

Alles was goed, dit keer niets vergeten

Piet
31 março 2021

Ze kwamen niet eens hopeloos

Brouwer
30 março 2021

Beetje weinig knoflooksaus erbij

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Dik
18 março 2021

Was echt heerlijk

Brink
17 março 2021
Andre
16 março 2021

Snel klaar, vriendelijke mensen. Lekker en meer dan genoeg eten. Zeker voor herhaling vatbaar.

Van Den Berg
14 março 2021

We hadden 3 kleine broodjes shoarma besteld. Was heerlijk. De knoflooksaus is de lekkerste van Lunteren.

Theo
7 março 2021
Leendert
7 março 2021

Enorm goed voer!

Manon
3 março 2021

Helemaal top, lekkere spareribs, precies goede hoeveelheid ook. Attent personeel, heeel vriendelijk :D super!

Amber
25 fevereiro 2021

Heerlijk gegeten!!!

Gerard Brouwer
22 fevereiro 2021

Weer supergoed!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

M.
21 fevereiro 2021

Goed gevulde pizza. Erg lekker. Bezorging was vlot en op de afgesproken tijd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Teunissen
14 fevereiro 2021

Pizza zwarte rand/wrap onderkant zwart

ada van ginkel
7 fevereiro 2021

de producten waren prima.alleen de bezorging wat laat. op de mail sttat rond 18.00 bezorgen en dan wordt t 18.30. en om 23.24 nog een mail dat de bestelling onderweg is??

Janus
3 fevereiro 2021

Prima eten netjes bezorgd, dank

Gerard Brouwer
25 janeiro 2021

Weer super goed!! Thx

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Arnoud van Veldhuisen
23 janeiro 2021
Heidi Mostert
21 janeiro 2021

We hebben heerlijk gegeten. Het was wéér top!!

Marco
17 janeiro 2021

Goed service snel geleverd en wederom heerlijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Stefano
12 janeiro 2021

Zoals altijd weer topkwaliteit. Heerlijke, rijk belegde en perfect gebakken pizza. Ook heerlijke kapsalon met voldoende vlees van goede kwaliteit. Bezorging is altijd netjes op tijd en vriendelijk.

Brouwer
11 janeiro 2021

Service weer uitstekend! Erg jammer dat er in de feta salade geen olijven zaten dat maakt het ze lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Hendriksen
9 janeiro 2021

Was weer helemaal top zo als altijd

Diana
4 janeiro 2021

Altijd goed !👍🏼

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Brouwer
3 janeiro 2020

Weer super snelle levering en heerlijk eten!!!! Thx. Een nog een goed en gezond 2021!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anja
3 janeiro 2020

Lekker eten , goede service . Ik werd meteen gebeld met vragen , netjes!

Marlon Fluit
31 dezembro 2020
Gert Schreuder
27 dezembro 2020

Goed eten duurde wel wat lang voor het bezorgt werd bezorging was prima

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Gerard Brouwer
20 dezembro 2020

Super snelle service, goede kwaliteit en heerlijk warm

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

van brummelen
9 dezembro 2020

Wij hebben weer lekker gegeten het was weer perfect zo dat we gewend zijn ga zo door 👍😀

Kees Put
15 novembro 2020

Kwaliteit goed. Bestelling niet compleet. Pita Kaas ontbrak!!

Andre
11 novembro 2020

Lekkere pizza's. Bestelling online was helaas niet goed gegaan, maar na een belletje direct en snel opgelost. Aardige mensen.

Jan
28 outubro 2020

Snelle bezorging, goeie kwaliteit!

Erik
26 outubro 2020

Keurig op tijd geleverd. Lekker gegeten. Minpuntje is dat de friet te zacht was.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jan
26 outubro 2020

De bestelling was op tijd en compleet en het eten was lekker. Wat wil je nog meer?

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Gerard Brouwer
17 outubro 2020

Bedankt voor de snelle service en het heerlijke eten!!

Annie
12 outubro 2020

Heerlijk gegeten, Bezorging was netjes op tijd.

Ginkel
9 outubro 2020

Netjes op afgesproken tijd geleverd. Makkelijk online te bestellen en af te rekenen. En niet onbelangrijk : Ook lekker gegeten.

Berg
5 outubro 2020

Het eten was lekker, bezorging prima, alleen jammer dat er geen sausjes bijzaten

Maria
4 outubro 2020

Ondanks het late uur erg snel bezorgd en het eten was nog steeds meer dan warm genoeg! De pizza's waren heerlijk.

Anoniem
19 setembro 2020
Dennis
13 setembro 2020

Erg lekker eten! 2 pizza’s waren Snel bezorgd, warm en erg goed van smaak.

Boy
10 setembro 2020

pizza was goed, shoarma was lekker, calzone was lekker maar de kapsalon was niet te pruimen patat was net een volgelopen spons en hij miste de groenten.

Poldervaart
9 setembro 2020

Ze belde dat ze erwaren, maar kon het juiste nummer niet vinden, maar met de bezorger is het lastig communiseren door zijn slechte NL taal, na 10 minuten aan de telefoon eindelijk pizza in ontvangst genomen, helaas waren de pizza,s niet knaperig maar beel maal slap, dus voor ons niet voor herhaaling vatbaar

Eddie
31 agosto 2020

bezorging was snel. Maar ik bestelde een pasta en kreeg een pizza. En de kapsalon was mager, rauwe vriet weinig vlees en geen salade??? Jammer :-(

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

P. H.
27 agosto 2020

Heerlijk eten en een goede service tegen een fatsoenljke prijs.

Erika
24 agosto 2020

Heerlijk eten. En ideaal om via de site te bestellen en te betalen. Top!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marjan Langeweg
18 agosto 2020

Prima

John
18 agosto 2020

Kip was taai en koud bij bezorging en de friet was erg slap. Vond het niet lekker!

Hans
16 agosto 2020

keurig op tijd, goed van temperatuur, smakelijk gekruid, lekker broodje, keurige prijs

Gerard
12 agosto 2020
van der Kuur
8 agosto 2020

Super geregeld. Stond op tijd klaar en de opmerking werd gelezen.

Vd berg
29 junho 2020

Top!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Olly
16 junho 2020

Wederom geweldig en op tijd. Ben nu al 6x geweest of besteld is en blijf gewoon de beste restaurant en betaalbaar

Diepeveen
13 junho 2020

wij hebben niet ontvangen wat wij bestelden de schotels sakara waren zonder champignons en uien en paprika en de kapsalons waren zonder enige salade. hebben erover gebeld maar werden agressief benaderd. Zijn we niet gewend altijd lekker gegeten daar en vriendelijk behandeld gisteren helaas niet

Stefano
6 junho 2020

Top, netjes op tijd bezorgd en weer heerlijk gegeten!

Edith Hardeman
31 maio 2020

Snelle bezorging en heerlijke pizza’s!

Stefano
30 maio 2020

Top! Het is lang geleden dat ik een kapsalon volledig opgegeten heb, maar deze was zo lekker dat ik niet kon stoppen! Ook de pizza's zijn altijd heerlijk, lekker krokant korstje en rijkelijk belegd.

Kees
29 maio 2020

Weer heerlijk gegeten.

Gerritsen
20 maio 2020

Heb nu een x sparibs gehad maar o o wat heerlijk . Geweldig en mooi op tijd gebracht . Ga zo door

Gerritsen
14 maio 2020

Wederom goed niet vet en lekker op tijd. Geweldig meer kan ik er niet van maken

Gerard
14 maio 2020

Altijd lekker en men komt op tijd!

Sipke Appel
7 maio 2020

Voor 3 personen besteld, we kregen zoveel dat we er 2 dagen van kunnen eten en het smaakte Top.

Joanne Titaley
1 maio 2020

Kwaliteit tevreden, maar deel vd bestelling vergeten. Erg jammer dat het te laat werd gebracht. Eten was al koud geworden.

LMK
28 abril 2020

Prijzig eten, kapsalon en wrap zat geen sla in alleen vlees en patat en vlees in een taaie wrap.

Huls
25 abril 2020

Super lekker en snelle bezorging!

Kima
22 abril 2020

Bezorging netjes op aangegeven tijdstip geleverd en het eten was weer heerlijk. Zeker onze favoriet als we eten bestellen!

Olly
19 abril 2020

Heerlijk en snel gebracht . Ga zo door in deze vervelende tijd.

Mariet
5 abril 2020

Eten was heerlijk Bezorgen was stuk later dan aangegeven

Anoniem
4 abril 2020
Savelkoul
2 abril 2020

Was heerlijk, alleen wat weinig saus voor 2 personen, dat mag wel wat meer zijn. Bezorging was 15 min later, maar was geen heel groot probleem Voor de rest hebben wij er heerlijk van gesmuld, bedankt! Vriendelijke groet, Lenie Savelkoul Sterkte met deze bizarre tijd.

mmm
2 abril 2020

goeie snelle levering heerlijk gegeten

Gerard
30 março 2020

Beide heerlijke pizza en pasta gegeten en precies op tijd bezorgd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ria
30 março 2020

Onze eerste bestelling via de nieuwe site ging simpel en snel. Fijn dat je bericht krijgt wanneer de bestelling wordt afgeleverd en de bezorging onderweg is. Geen gedoe met betalen aan de deur. Helemaal top!

Philip
28 março 2020

Heerlijk en op tijd bezorgd